Ads Top

Inschrijving open voor groene start-ups in Postcode Lottery Green Challenge 2017

De zoektocht naar start-ups die klimaatverandering tegengaan is weer begonnen. Groene start-ups kunnen hun ondernemingsplan inzenden via www.greenchallenge.info. Door mee te doen maken zij kans op 500.000 euro om hun vondst op de markt te kunnen brengen. De Postcode Lottery Green Challenge is een van ‘s werelds grootste jaarlijkse competities op het gebied van duurzaam ondernemen. Start-ups uit de hele wereld kunnen meedoen.

De winnaar ontvangt 500.000 euro om zijn of haar product of dienst verder te ontwikkelen en op de markt te brengen. De runner-up ontvangt 200.000 euro. De finale is op 14 september in Amsterdam. Vorig jaar zonden 292 start-ups uit 61 landen hun plan in. Uiteindelijk ging PHYSEE, een start-up uit Delft die ramen ontwikkelt die energie opwekken, met de hoofdprijs naar huis.

Start-ups kunnen tot en met 1 juni hun ondernemingsplan inzenden via www.greenchallenge.info. In juli maakt de pre-jury de 25 genomineerden bekend. Een maand later wordt duidelijk welke vijf inzendingen doorgaan naar de finale. Tijdens deze finale op 14 september in Amsterdam pitchen de vijf finalisten hun ondernemingsplan voor de internationale jury, publiek en pers. Dan wordt ook bekendgemaakt wie van hen de hoofdprijs van 500.000 euro wint en wie naar huis gaat met de runner-up prijs van 200.000 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.