Ads Top

Greenchoice gaat verhuizen

Greenchoice zal begin april intrek nemen in haar nieuwe kantoorpand aan het Kruisplein in Rotterdam. Het grootste deel van de medewerkers van Greenchoice zal hier gaan werken. De medewerkers van het recent overgenomen KiesZon blijven in Rosmalen.

Elizangela Pinto, Facilitair manager van Greenchoice: ”Onze medewerkers zaten jarenlang verspreid over twee gebouwen. Tussen deze gebouwen liep een gevaarlijke weg die sommige collega’s meerdere keren per dag moesten oversteken. Toen we door groei op het punt stonden extra ruimte bij te huren, kwam het idee op tafel om te verhuizen. Al snel werden we geattendeerd op het bijzondere pand aan het Kruisplein en was de keuze snel gemaakt!”

Het nieuwe kantoor is een bijzonder pand. Het staat midden het centrum van Rotterdam, ingeklemd tussen een aantal grote kantoorgebouwen. Hierdoor ontstaat er een oase van rust en waan je je voor je gevoel eerder in een park dan hartje centrum. Een heel prettige werkomgeving, en natuurlijk ook erg goed bereikbaar met openbaar vervoer”.

Elizangela: ”Het gebouw is rond waardoor onze medewerkers optimaal met elkaar in verbinding staan. Hierdoor zal de onderlinge samenwerking alleen maar nog verder toenemen. Het dak is bovendien van glas, wat zorgt voor veel lichtinval. Toen het pand te huur werd aangeboden had het een energielabel F. Dat kon natuurlijk niet zo blijven. Met een flink aantal aanpassingen zorgen we ervoor dat het monumentale pand een label A mag dragen. Duurzaamheid zit nu eenmaal in ons DNA. Op verzoek van onze medewerkers hergebruiken we een groot deel van het huidige meubilair, en hebben we zelfs verhuizers geregeld die in elektrische verhuiswagens rijden."

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.