Ads Top

Nieuw programma DuurzaamBV van start op New Business Radio

New Business Radio is, in samenwerking met het grootste onafhankelijke platform voor duurzaam ondernemen DuurzaamBedrijfsleven Media, gestart met het nieuwe programma DuurzaamBV. Dit nieuwe programma over de business case van duurzaam ondernemen en innovatie wordt elke vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur uitgezonden op New Business Radio.

In DuurzaamBV worden luisteraars elke week door John van Schagen (presentator BNR) bijgepraat over het belangrijkste nieuws en alle achtergronden van het duurzaam ondernemen. Elke week is een uitgesproken en vooraanstaand persoon uit het bedrijfsleven te gast. Daarnaast voelt John van Schagen innovaties en start-ups aan de tand. Robert-Jan Knook voorziet de luisteraar elke week van zijn inzichten en duiding bij het nieuws

DuurzaamBedrijfsleven Media is het grootste onafhankelijke platform over duurzaam ondernemen, innovatie en Cleantech in Nederland. Het mediabedrijf werd in juni 2012 opgericht door Yoeri van Alteren. DuurzaamBedrijfsleven Media heeft als doel om de tastbare voorbeelden en successen van duurzaam ondernemen zichtbaar te maken voor een groot publiek.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.