Ads Top

Eerste vergelijkingssite met energieaanbieders voor de zakelijke markt

Minder.nl is een nieuw zakelijk energieplatform waarop energieleveranciers in een uniform format hun aanbod tonen. De vergelijkingssite kijkt niet alleen naar prijs, maar ook naar het best passende aanbod op basis van contractvoorkeuren. Het biedt de zakelijke gebruiker een totaaloverzicht met daarin de contractvoorwaarden plus alle energiekosten.

'Veel ondernemers laten het vergelijken achterwege, schakelen een adviseur in of sluiten zich aan bij een energiecollectief. Het nieuwe online platform Minder.nl komt met de oplossing: ondernemers kunnen nu zelf in een paar minuten alle energieleveranciers real time met elkaar vergelijken en direct het contract afsluiten. Ondernemers willen steeds meer grip hebben op hun energiekosten en niet meer afhankelijk zijn van een tussenpersoon,' aldus initiatiefnemer Rob Leek.

Volgens Leek zijn de informatie en adviezen niet alleen volledig, ze zijn bovendien volledig onafhankelijk: 'Doordat we onze software continu ontwikkelen en verbeteren, zijn wij in staat specifiek de zakelijke markt op een volledig onafhankelijke en transparante wijze, op basis van contractvoorkeuren en bedrijfsprofiel, het beste energiecontract aan te bieden. Wie wil, kan bovendien direct online het contract afsluiten. Dit alles in slechts enkele minuten. Opvragen van offertes en onderhandelingen zijn niet meer nodig.'

Na het invullen van de gegevens en contractvoorkeuren, volgt een overzicht met de best passende energiecontracten op maat. Wanneer de contractvoorkeuren tussentijds worden gewijzigd, past de energievergelijker zich eenvoudig en "real time" hierop aan. Leek: 'Hierdoor kan de ondernemer opnieuw de beste keuze maken. Stilzwijgende verlengingen die ondernemers onnodig geld kosten, zijn bovendien verleden tijd. Automatische verlengingen zijn niet meer van deze tijd, zo vinden wij. Wij informeren onze klanten ruimschoots voordat het contract afloopt zodat ze opnieuw kunnen profiteren van het beste en meest actuele aanbod van de energiemarkt.'

Zakelijke energieverbruikers kunnen veel kosten besparen door het aanbod van verschillende energieleveranciers te vergelijken om vervolgens het beste contract af te sluiten. Het aanbod is complex. Nederland kent verschillende zakelijke energieaanbieders en hun termen en voorwaarden verschillen van elkaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.