Ads Top

Energie aanbiedingen zeer populair onder Nederlanders (i.m.)

In Nederland zijn veel energieleveranciers actief, veel van hen bieden energie aanbiedingen aan die een hoop geld kunnen besparen.

Energie aanbiedingen met welkomstcadeau
Energie aanbiedingen met een welkomstcadeau zijn zeer in trek, zo kun je bij veel energieleveranciers een gratis tablet of gift cards krijgen wanneer je voor lange tijd een energie contract afneemt. Gift cards van bijvoorbeeld bol.com en mediamarkt zijn ideaal om je eigen welkomstcadeau te kiezen. Indien je bijvoorbeeld een wasmachine wilt kopen, dan kan de gift card tevens functioneren als korting wanneer je over het budget bent. Aan de andere kant is het mogelijk om meerdere producten aan te schaffen met het gift card bedrag.

Een nadeel aan dit soort energie aanbiedingen is wel dat je vaak een hoger vast recht betaald tijdens je energie contract en dus deels betaald voor je welkomstcadeau. Het blijft echter vaak voordeliger om over te stappen naar een energieleverancier met een welkomstcadeau, dan om vast te blijven zitten met hoge energietarieven bij een oud contract.

Energie acties van de energieleveranciers
De energie acties die aangeboden worden door energieleveranciers bevatten niet altijd een welkomstcadeau. Energieleverancier Nuon biedt bijvoorbeeld drie maanden gratis stroom aan bij een 1 jaar contract voor gas en stroom. Zeker wanneer je veel stroom verbruikt binnen je huishouden kan dit veel geld besparen. Mocht je uiteindelijk niet tevreden zijn met Nuon, dan kun je altijd na het korte contract weer overstappen van energieleverancier.

Een andere manier die energieleveranciers hanteren om energie acties aan te bieden, is door een welkomstbonus terug te storten op je rekening of door lage prijzen aan te bieden. Zo biedt groene energieleverancier Qurrent bijvoorbeeld een laag energietarief van groene stroom voor dezelfde prijs als dat van grijze stroom.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.