Ads Top

Nieman en Tauw tekenen intentieverklaring samenwerking BREEAM-NL

Op de PROVADA is door Annemieke Nijhof, directeur van Tauw Group, en Judith Dessing, directeur van de Nieman Groep, de intentieverklaring getekend voor de samenwerking op het gebied van BREEAM-NL. Tauw en Nieman hebben een gemeenschappelijke visie over het ontzorgen van de klant en het integraal adviseren.

Om de duurzaamheid van gebouwen en hun omgeving te classificeren, hanteren Nieman en Tauw BREEAM-NL, de meest gebruikte duurzaamheidsmeetlat in Nederland. Op het gebied van BREEAM-NL hebben de partijen gezamenlijk alle benodigde kennis in huis en kunnen u daarom volledig ontzorgen bij het vormgeven van uw duurzaamheidsambities en de realisatie daarvan.

De combinatie Nieman en Tauw vertaalt de duurzaamheidsambitie van de klant in concrete, meetbare doelstellingen. Als BREEAM-NL expert stellen zij een maatregelenpakket samen, waarmee de doelen van de klant gerealiseerd worden. Nieman en Tauw onderscheiden zich daarbij door een belangrijk deel van dit pakket inhoudelijk voor de klant uit te werken. Ze begeleiden betrokken partijen bij de totstandkoming van bewijslast in de diverse credits.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.