Ads Top

Uitreiking Keurmerk Duurzame Ondernemer 2015

Op maandagavond 8 juni vindt voor de zesde keer de uitreiking van het Keurmerk Duurzame Ondernemer plaats. Wethouder Staf Depla reikt aan duurzame ondernemers en organisaties in Eindhoven de gouden, zilveren en bronzen keurmerken uit. De avond vindt plaats bij het Natlab en rondom de uitreiking is een inspirerend programma met onder andere Adjiedj Bakas en Dolf Jansen. Het Keurmerk Duurzame Ondernemer is een initiatief van de gemeente Eindhoven en het MKB Eindhoven.

Naast de winnaars en inschrijvers van het Keurmerk Duurzame Ondernemer, zijn ook andere ondernemers en geïnteresseerden van harte uitgenodigd om op 8 juni aanwezig te zijn. De zesde editie vindt plaats bij het Natlab op Strijp-S. Ontvangst is vanaf 19.00 uur, waarna het plenaire programma start om 20.00 uur. Na afloop is er een informele borrel waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en netwerken. Wilt u de uitreiking en het programma niet missen? Meld u dan aan via www.eindhoven.nl/keurmerk. Let op: vol=vol.

Op 8 juni worden de winnaars van het Keurmerk Duurzame Ondernemer in het zonnetje gezet. Wethouder Staf Depla is aanwezig om de keurmerken uit te reiken. Naast de uitreiking, is er voor de aanwezigen een inspirerend programma en de mogelijkheid tot netwerken. De keynote speaker van de avond is trendwachter Adjiedj Bakas. Wat zijn de trends en de toekomst voor (duurzaam) ondernemen? Adjiedj Bakas vertelt het u. Het dagvoorzitterschap wordt dit jaar ingevuld door cabaretier Dolf Jansen. Met zijn kritische blik, scherpe opmerkingen en humor belooft het een leuke en interessante avond te worden.

Met het Keurmerk Duurzame Ondernemer stimuleren de gemeente Eindhoven en het MKB Eindhoven ondernemers en organisaties om aan de slag te gaan met de thema’s duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een mooie beloning, maar tegelijkertijd ook een stimulans voor anderen. Het keurmerk is een goed instrument om te laten zien welke bedrijven duurzaam ondernemen en welke ondernemers de winstkansen benutten van nieuwe duurzame verdienmodellen. Maar het brengt ook ondernemers bij elkaar, wat eventueel weer kan leiden tot co-creatie en nieuwe business kansen. Een mooie kans om u als duurzame ondernemer op de kaart te zetten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.