Ads Top

Essent en GAMMA lanceren nieuwe winkel voor energiezaken

Essent en GAMMA hebben in de bouwmarkt een shop geopend waar mensen terecht kunnen voor producten en diensten voor het verbeteren van hun huis op het gebied van energie. De ‘Energieshop’ komt in 25 GAMMA vestigingen, verspreid over heel Nederland.

In de Energieshop kunnen bezoekers van GAMMA bij energieadviseurs van Essent een gratis bespaarscan doen. Met die scan kunnen zij ontdekken waar in huis de kansen liggen om het wooncomfort te verbeteren en te besparen op de energierekening. Ook kunnen zij in de Energieshop terecht voor advies over het benutten van deze kansen met producten als zonnepanelen, energiezuinige cv-ketels en isolatie. Klanten die niet willen doe het zelven kunnen daarnaast informatie krijgen over het laten installeren van deze producten door de gespecialiseerde en gecertificeerde servicepartners van Essent.

Na een succesvolle proef met de Energieshop in de GAMMA vestiging in Gouda en Zwolle breiden de bedrijven de samenwerking nu uit naar 25 vestigingen van de bouwmarkt. Eind dit jaar moet de 25e Energieshop-vestiging geopend zijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.