Ads Top

Nieuwe website voor hulp en ondersteuning bij versnelling energietransitie

De provincie Utrecht heeft een nieuwe website gelanceerd: energietransitieutrecht.nl. Deze website is speciaal ontworpen voor de samenwerkingspartners van de provincie. Alle kennis en informatie is samengebracht over de ondersteuning die de provincie Utrecht biedt om de energietransitie te versnellen.

Gemeenten, bedrijven, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en andere partners die werken aan de energietransitie kunnen alle informatie nu gemakkelijker vinden. Om er samen voor te zorgen dat de provincie zo snel mogelijk, maar uiterlijk in 2050, CO2-neutraal is.

Op de website www.energietransitieutrecht.nl  externe linkis informatie te vinden over bijvoorbeeld netcongestie, energiearmoede en ondersteuning bij verduurzaming van woningen, bedrijven en maatschappelijk vastgoed. Er is ook veel aandacht voor innovaties en subsidies. Voor elk onderwerp wordt aangegeven welke ondersteuning en subsidies beschikbaar zijn, zowel binnen en buiten de provincie. Ook zijn er praktische middelen voor bijvoorbeeld participatie, zon op dak bij netcongestie en de aanpak van energiearmoede te vinden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.