Ads Top

LRM start met 31 laadpalen op Terhills

Terhills breidt de laadcapaciteit voor elektrische wagens op haar terrein stevig uit: vanaf vandaag staan er 31 laadpalen, met de mogelijkheid om zeer snel uit te breiden naar 44 laadpalen. De eerste reeks van laadpalen, kadert in het plan van de Limburgse investeringsmaatschappij LRM om al haar locaties te verduurzamen door het plaatsen van 250 laadpalen en 20.000 zonnepanelen. D

Terhills is naast een toeristische hotspot met trekpleisters als het Terhills Hotel, Terhills Cablepark, Elaisa Wellness en het Terhills Resort ook de hoofdtoegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen.

Bij de verduurzaming blikt LRM ook al ver vooruit en voegt een innovatiecomponent toe. Zo zijn alle laadpalen die het installeert klaar om in de toekomst ‘vehicle-to-grid’ te ondersteunen.

Dat betekent dat elektrische auto’s elektriciteit kunnen terugleveren via de laadpaal. Vandaag kan dat wettelijk nog niet en ondersteunen de meeste auto’s dit nog niet, maar naar verwachting komt dat er wel aan de komende jaren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.