Ads Top

Sharp breidt haar assortiment half-cut cellen uit met een 410W M10 zonnepaneel

Sharp lanceert de allernieuwste toevoeging aan hun half-cut cel-portfolio: de NU-JC410B, een monokristallijn PERC-silicium fotovoltaïsch paneel (410W) met een zwart frame.

Het lichtgewicht paneel bestaat uit een witte backsheet en een zwart frame. Het is geschikt voor lange en korte frameklemming en is ontworpen voor residentiële, kleinschalige commerciële en industriële dak-installaties.

De NU-JC410B beschikt over een rendement van 21 procent. Daarnaast zorgt de lage temperatuurcoëfficiënt van -0,341%/°C voor betere prestaties bij hoge omgevingstemperaturen, iets wat steeds vaker voorkomt door de klimaatverandering.   
 
De nieuwe module is gebouwd met M10 wafer (182 mm) halve cellen. De 10-busbartechnologie met ronde busbars verhoogt het vermogen van elke cel en maakt ze minder gevoelig voor microscheurtjes, waardoor de module een hogere betrouwbaarheidsgraad heeft.   

Net als alle halve-cel-modules van Sharp heeft deze NU-JC410B drie kleinere aansluitdozen in plaats van één, elk uitgerust met een bypass-diode. Deze aansluitdozen dragen minder warmte over naar de cellen erboven en verhogen op hun beurt de levensduur van de panelen en de algemene prestaties van het systeem.    
 
Het paneel is uitgerust met de originele MC4-connector, waardoor het compatibel is met standaard optimizers, omvormers en montagesystemen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.