Ads Top

Elektrisch rijden toegankelijker dankzij nieuwe laadpaal

Autopasaanbieder MKB Brandstof heeft een nieuwe laadpaal toegevoegd aan haar assortiment. Dit instapmodel bevat enkel de noodzakelijke onderdelen en is daardoor lager geprijsd dan de meer geavanceerde variant. Hiermee maakt het Rotterdamse bedrijf de overstap naar elektrisch rijden toegankelijker voor de gemiddelde ondernemende Nederlander.

De laadpaal is zowel goedkoper in de maandelijkse kosten als in de aanschaf. De abonnementsprijs daalt van 39 naar 35 euro per maand. En de eenmalige investering zakt van 1995 naar 1695 euro. Dit bedrag is inclusief installatie en garantie.

MKB Brandstof levert premium laadpalen van het Nederlandse merk Alfen. De nieuwe laadpaal – de enkele laadpaal basis – heeft alleen de noodzakelijke onderdelen. Zo heeft de laadpaal geen display maar een LED statusindicator, en laadt deze tot maximaal 11 kW. Voor de meeste auto’s is dit voldoende. Ook maakt de laadpaal online verbinding via een netwerkkabel in plaats van een simkaart. Ondernemers kunnen nog steeds de laadpaal aan de muur bevestigen of op een montagepaal, en in een kleur naar keuze.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.