Ads Top

Regeling Aardgasvrij Wonen voor woningeigenaren voormalige gemeente Loppersum stopt

 

De Regeling Aardgasvrij Wonen voor woningeigenaren van de voormalige gemeente Loppersum stopt per 31 december 2021. Vanaf deze datum is aanmelden voor de regeling niet meer mogelijk.

De Regeling Aardgasvrij Wonen voor woningeigenaren van de voormalige gemeente Loppersum stopt per 31 december 2021. De regeling bestaat uit een subsidiebedrag en eventueel een renteloze lening om een woning aardgasvrij te maken. Vanaf deze datum worden geen nieuwe aanvragen meer in behandeling genomen. Aanmeldingen die in december binnenkomen, worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Of deelname nog mogelijk is, hangt af van het dan nog beschikbare budget dat vanuit het Programma Aardgasvrije Wijken is gereserveerd.

Ongeveer 150 woningeigenaren in de voormalige gemeente Loppersum konden door de regeling hun woning aardgasvrij maken of gaan dit op korte termijn nog doen. In de Demowoning Duurzaamheid aan de Heerestraat 17 in Middelstum hangt een twintigtal posters met ervaringen van bewoners die hun woning aardgasvrij hebben gemaakt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.