Ads Top

Gemeente en MKB Amsterdam helpen ondernemers energie besparen

Voor veel ondernemers zijn de stijgende energieprijzen, de klimaatverandering en de wet- en regelgeving redenen om energiebesparende maatregelen te nemen. Gemeente Amsterdam en MKB-Amsterdam hebben een actieplan gepresenteerd om ondernemers te helpen. Vanaf vandaag kunnen ondernemers gratis een online energiescan laten doen en gezamenlijk isolatiematerialen inkopen.

De gratis online energiescan van DEB geeft binnen enkele minuten een overzicht van de energiebesparende maatregelen die een ondernemer kan treffen, wat de uitvoeringskosten zijn en wat de terugverdientijd is. Bovendien is in één oogopslag te zien welke subsidies er zijn. Door te investeren in energiebesparende maatregelen gaan de kosten van bedrijfsvoering structureel omlaag.

Met spouwmuur- en vloerisolatie kan tot wel 30 procent bespaard worden op stookkosten. Met de isolatieactie kunnen ondernemers gemakkelijk en tegen een aantrekkelijk tarief isoleren. En door onafhankelijke adviseurs van het Regionaal Energieloket zijn betrouwbare installateurs geselecteerd.

Amsterdamse ondernemers kunnen zich tot en met 20 december 2021 inschrijven voor de isolatieactie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.