Ads Top

Pieter Bakhuis benoemd tot CEO van Zelfstroom

 

AutoBinck Group heeft Pieter Bakhuis benoemd tot CEO van het duurzame energiebedrijf Zelfstroom. Per 1 januari 2022 gaat hij de dagelijkse leiding over het bedrijf voeren.  

Zelfstroom is de grootse speler in Nederland op het gebied van verhuur van zonnepanelen aan consumenten en het MKB. Zelfstroom heeft als missie 'de aarde schoner door te geven aan de volgende generaties'. Bakhuis gaat deze ambitie verder vormgeven, door in te zetten op een versnelling van de groei van het bedrijf en ook het bedrijf klaar te maken voor diversificatie van producten en diensten.

Pieter Bakhuis heeft de Hoge Hotelschool Maastricht afgerond en vervulde in de daaropvolgende achttien jaar diverse managementposities binnen Sales en Marketing bij KPN op zowel de zakelijke – als consumentenmarkt. Bakhuis verliet KPN als Executive Vice President Sales & Service, verantwoordelijk voor Online & Apps, Retail, Externe Retail, Regional Sales en de distributiestrategie van de consumentenmarkt. Hiermee beschikt Bakhuis over een waardevol trackrecord op het gebied van commercie, digitalisering en het optimaliseren daarvan in twee verschillende marktsegmenten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.