Ads Top

Alliander en Hogeschool Arnhem Nijmegen slaan handen ineen met nieuwe strategische samenwerking

Onlangs hebben Alliander en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) een intentieverklaring getekend om de komende drie jaar hun samenwerking op IT gebied een impuls te geven.

Waar er al samengewerkt wordt op o.a. gebied van energietechniek met het Operational Network Program, is dit de eerste samenwerking op het gebied van IT met de academie IT en Mediadesign.

Deze nieuwe strategische samenwerking tussen onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven zal zorgen voor innovatieve ideeën en bruikbare oplossingen voor de toekomst en voor een betere aansluiting van het onderwijs en bedrijfsleven.

De invulling van deze samenwerking zal nog verder uitgewerkt worden. Hierbij valt te denken aan het samenwerken in en met alle aspecten van het curriculum van de opleidingen die onderdeel zijn van de academie IT en Mediadesign van de HAN. Ook stage- en afstudeerprojecten, minors, gastcolleges en events zullen onderdeel gaan uitmaken van de samenwerking. Het streven is om in december 2021 tot een definitieve overeenkomst te komen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.