Ads Top

Stem op inzending ‘Aardappelfabriek verwarmt zwembad met riothermie’ voor De Vernufteling Publieksprijs

Tauw is met het project ‘Aardappelfabriek verwarmt zwembad met riothermie’ kanshebber voor De Vernufteling 2017, de jaarlijkse prijs voor innovatieve projecten van ingenieursbureaus. Naast de publieksprijs maken we ook kans op de juryprijs.

Zwembad De Veldkamp in Wezep wordt vanaf het najaar 2017 door middel van riothermie verwarmd met restwarmte van de fabriek van aardappelproducent CêlaVíta. Tauw en Sportfondsen Nederland, de exploitant van het zwembad, investeren gezamenlijk 350.000,- euro in het project. Meer informatie over het project is te vinden op de stempagina (zie link hieronder).

Stemmen op ‘Aardappelfabriek verwarmt zwembad met riothermie’ voor de publieksprijs kan tot 27 oktober 2017 via de website van de Dag van de Ingenieur. Op de stempagina is ook een filmpje over het project te zien.

De Vernufteling wordt georganiseerd door NLingenieurs en tijdschrift De Ingenieur. De winnaar wordt op 3 november 2017 bekendgemaakt tijdens het jubileumfeest van NLIngenieurs dat dit jaar haar 100-jarig jubileum viert.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.