Ads Top

NLE schudt nu ook leasemarkt voor elektrisch rijden op

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) gaat samen met leasemaatschappij Justlease naar eigen zeggen de markt voor elektrische auto’s openbreken. Particulieren kunnen via NLE een volledig elektrische Smart ForFour Electric Drive leasen voor een tarief dat zich kan meten met voordelige benzine-auto’s. Naast vierwielers biedt het bedrijf binnenkort ook elektrische fietsen aan.

De leaseprijs van de basisversie van de Smart ForFour Electric Drive wordt 249 euro per maand. Voor dat bedrag krijgen klanten zestig maanden de beschikking over de vierpersoons Smart, inclusief wegenbelasting, tienduizend vrije kilometers per jaar, onderhoud, vervangend vervoer en een allrisk-verzekering. Via een gepersonaliseerde app krijgen klanten inzicht in ritten en gemaakte kilometers. Ter vergelijking: de goedkoopste private leaseconstructie voor een vergelijkbare Smart ForFour bij de grote leasemaatschappijen is als snel tot 25 procent duurder.

Dat NLE zich ook op de markt van elektrische leaseauto’s begeeft, wordt ingegeven door het ‘DNA’ van het bedrijf. “Het energiebedrijf van de toekomst levert een geïntegreerd pakket van producten en diensten”, zegt Swinkels. “In dat pakket past mobiliteit, ook een markt waarin een transitie bezig is van fossiele naar duurzame brandstoffen en van bezit naar gebruik. NLE wil in die toekomst een voortrekkersrol spelen.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.