Ads Top

Gemeente Tilburg en BAM FM starten partnership voor duurzame gebouwexploitatie

Gemeente Tilburg en BAM FM sluiten een contract voor het integraal meerjarig beheer en onderhoud van de vastgoed portefeuille van de gemeente Tilburg. Door het sluiten van dit contract is de eerste stap gezet in de ontwikkeling van een langdurig partnership. Een partnership waarin de relatie beheer en onderhoud én het verduurzamen van het vastgoed integraal wordt vormgegeven met als doel een zo optimaal mogelijke gebouwexploitatie.

Als eigenaar en gebruiker van gebouwen richt de gemeente Tilburg zich op gezonde, veilige, energiebewuste en daarmee duurzame gebouwen. Gebouwen waarin de Tilburgse burger kan sporten, ontmoeten, leren, werken en recreëren. De stap die de gemeente Tilburg zet met dit contract is in overeenstemming met een bredere trend binnen de overheid. De ontwikkeling van een regulerende naar een meer participerende overheid. De Gemeente Tilburg, die met dit contract nadrukkelijk de samenwerking met de markt heeft opgezocht, loopt hierin voorop. De totale omvang van de vastgoed portefeuille beslaat ruim 350.000 m2 verdeeld over bijna 170 gebouwen. Het contract dat op 1 november 2017 in gaat kent een looptijd van 10 jaar en omvat het professioneel beheer en onderhoud, Bouwkundig en Installatietechnisch. 

Als onderdeel van BAM Bouw en Techniek focust BAM FM zich op integraal beheer en onderhoud van vastgoed zodat opdrachtgevers zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten. BAM FM beschikt daarvoor over een expertisecentrum dat multidisciplinaire kennis samenbrengt en innovatieve, duurzame onderhoud strategieën ontwikkelt voor opdrachtgevers. Daarnaast vervult BAM FM bij tal van verschillende opdrachtgevers de tactische regierol en voert de operationele werkzaamheden zelfstandig uit vanuit het BAM FM netwerk van eigen medewerkers en betrouwbare partners.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.