Ads Top

Flip van Koten nieuwe CFO van GasTerra

GasTerra heeft Flip van Koten benoemd als Chief Financial Officer (CFO). Hij neemt deze positie over van Maurice de Wilde, die het bedrijf op 1 oktober heeft verlaten. De econometrist Flip van Koten is sinds begin 2016 Chief Operational Officer bij GasTerra. Daarvóór bekleedde hij bij ExxonMobil sinds 1994 diverse commerciële en financiële functies in binnen- en buitenland.

Van Koten zal naast zijn verantwoordelijkheden als CFO een deel van zijn huidige portefeuille behouden. Het overige deel daarvan zal worden overgenomen door de Chief Commercial Officer Robert van Rede.

CEO Annie Krist verklaarde ingenomen te zijn met de manier waarop het vertrek van De Wilde is opgevangen. ‘Doordat we de noodzaak om een nieuwe CFO te benoemen konden combineren met een interne herstructurering, wordt een van onze sleutelposities niet alleen opnieuw ingenomen door een ervaren en ter zake kundige directeur, maar is tegelijkertijd de in het kader van het lopende reorganisatieproces eerder voorgenomen verkleining van het bestuur tot uitvoering gebracht.’

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.