Ads Top

ENGIE Electrabel lanceert een specifiek aanbod voor eigenaars van elektrische wagens

Drive is het nieuwe aanbod van ENGIE Electrabel voor de levering van elektriciteit voor particulieren en professionele gebruikers van elektrisch voertuigen: een 100% groen aanbod met elektriciteit van lokale oorsprong aan een aantrekkelijke prijs. Een première voor de Belgische markt!

De aanbiedingen Drive en Drive pro zijn pakketten op basis van 100 procent groene elektriciteit van Belgische oorsprong, met een vaste prijs gedurende 3 jaar. Bij deze contracten wordt rekening gehouden met het gewijzigde consumptieprofiel en het toegenomen volume, aangezien het elektrische voertuig thuis of op het werk wordt opgeladen. Ze dekken alle elektriciteitsbehoeften: de behoeften die er eerder al waren, maar ook diegene die ontstaan zijn door het laden van het elektrische voertuig.

Voor een gezin dat jaarlijks gemiddeld 5 MWh verbruikt, stijgt de consumptie naar 7 MWh per jaar wanneer het elektrische voertuig thuis wordt opgeladen. Dit komt overeen met een stijging van 40%. Dankzij het Drive-contract kan men tot 135 euro per jaar besparen. Een professionele klant kan genieten van een korting tot 210 euro per jaar.

Voor klanten die nog niet beschikken over een vast laadpunt, biedt ENGIE Electrabel bovendien de installatie van een vast laadpunt, Homeline, of een mobiel laadpunt, Nexxtender Mobile, aan in functie van de behoeften voor hun woning of bedrijf.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.