Ads Top

Tado°’s Energy IQ-functie is nu beschikbaar voor alle gebruikers

Terwijl Europa zich voorbereidt op het duurste stookseizoen tot nu toe introduceert tado° zijn Energy IQ-functie voor alle huishoudens met tado° Slimme Thermostaten, ook voor radiator- of vloerverwarming. Gebruikers worden zelf de energiemanager en hebben de controle over hun verwarmingskosten.

Met tado°’s Energy IQ-functie ontvangen gebruikers voorspellingen over de energierekening van de aankomende maand en kunnen ze de kosten vergelijken met die van voorgaande maanden en jaren. Energy IQ was al beschikbaar voor huizen met Slimme Thermostaten, maar nu is het ook beschikbaar voor alle tado°-gebruikers met vloerverwarming of Slimme Radiator Thermostaten in combinatie met een Auto-Assist-abonnement. Dit betekent dat meer huishoudens de controle hebben over hun energieverbruik.

Wanneer huiseigenaren hun meterstanden invoeren in de tado°-app zien ze de daadwerkelijke gebruikspatronen in hun energieverbruik. Doordat ze begrijpen hoe hun energieverbruik eruit ziet en welke ruimtes meer verwarming nodig hebben dan andere, kunnen ze hun energierekeningen in toom houden.

Ook biedt tado° een maandelijks energiebesparingsrapport, waarin gebruikers hun procentuele besparing van de voorgaande maand zien, en een berekening die laat zien hoeveel uur aan kostbare energie de functies van de Slimme Thermostaat hebben geholpen om te besparen.

----

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.