Ads Top

Infra Stedin Dunea Oasen nieuwe naam voor het samenwerkingsverband van netbeheerder en drinkwaterbedrijven

Infra Stedin Dunea Oasen is de nieuwe naam voor het samenwerkingsverband van netbeheerder Stedin en de drinkwaterbedrijven Dunea en Oasen. De drie partijen ondertekenden onlangs de raamovereenkomsten met de nieuwe aannemers: Baas, Van Vulpen, Quint & Van Ginkel en Visser Smit & Hanab.

Stedin, Dunea en Oasen gaan intensiever samenwerken bij het aanleggen en vervangen van elektriciteitskabels, gas- en drinkwaterleidingen. Dit betekent voor de omgeving dat er minder overlast is omdat werkzaamheden gezamenlijk worden uitgevoerd.

Door toename van het werk, het versneld vervangen van gas- en drinkwaterleidingen en de schaarste aan technisch personeel is het noodzakelijk om op een andere en betere manier samen te werken. Stedin, Dunea en Oasen werken al samen voor aansluitingen voor nieuwbouwwoningen. Dankzij de nieuwe raamovereenkomsten werken de drie partijen voortaan ook beter en efficiënter samen bij de vervangings- en reconstructieprojecten voor ondergrondse elektriciteitskabels en gas- en drinkwaterleidingen in het verzorgingsgebied.

De aannemers krijgen ook meer verantwoordelijkheid voor ontwerp, voorbereiding en planning van projecten, waardoor er bij de opdrachtgevers eigen engineeringscapaciteit beschikbaar komt. Hierdoor worden werkzaamheden ontdubbeld en halen we meer efficiëntie uit de beschikbare arbeidscapaciteit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.