Ads Top

Essent volledig eigenaar van Energiewacht

Essent is volledig eigenaar geworden van haar servicepartner Energiewacht. Essent bezat al 50% van de aandelen. Nu dat zij volledig eigenaar van Energiewacht is, kunnen beide bedrijven hun klanten nog beter helpen het wooncomfort te verbeteren. Samen met Essent levert Energiewacht sinds 2001 diensten en producten in warmte en comfort.

Energiewacht richtte zich als serviceorganisatie hoofdzakelijk op het leveren en onderhouden van verwarmings- en warmwatertoestellen. Daar komt nu een breder aanbod aan comfort-verhogende producten en diensten bij, zoals zonnepanelen, isolatiewerk en ventilatiesystemen.

Maarten Top, directeur consumentenmarkt bij Essent: “Wij zijn blij dat de oud-aandeelhouders van Energiewacht unaniem ons voorstel om alle aandelen te kopen, hebben goedgekeurd. Energiewacht is namelijk een sterke, succesvolle organisatie met een uitstekende reputatie en goede klantrelaties. Zij bedient een interessante groeimarkt voor Essent. Wij bouwen samen met het voltallige team van Energiewacht graag voort op hun succes. Zo kunnen wij klanten nog beter voorzien van comfort-verhogende producten en diensten.”

Energiewacht is sinds 1992 actief als serviceorganisatie voor verwarmings- en warmwatertoestellen in de provincies Groningen en Drenthe. Sinds 2006 is zij ook actief in het Westen van Nederland. Gezamenlijk dragen meer dan 400 Energiewacht-medewerkers zorg voor 400.000 contracten op de particuliere en klein-zakelijke markt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.