Ads Top

Energiewacht winnaar veiling zonnepanelen SamenZonneEnergie

Energiewacht is in samenwerking met Essent een van de twee leveranciers die de veiling van de groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie in Zuid-Holland heeft gewonnen. Deelnemers uit Zuid-Holland konden zich tussen half oktober en 12 november 2015 inschrijven. Het aantal deelnemers dat zich heeft ingeschreven is 5700: de helft hiervan (2700) kan Energiewacht in samenwerking met Essent benaderen voor een persoonlijk aanbod.

SamenZonneEnergie is een initiatief van gemeenten in samenwerking met iChoosr, een organisator van collectieve inkopen voor zonnepaneelsystemen en energiecontracten. Het voordeel voor consumenten van deze groepsaankopen  is een sterkere onderhandelingspositie dus kwalitatief goede aanbiedingen tegen een scherpe prijs en ontzorging: iChoosr doet al het uitzoekwerk.

Als een van de veilingwinnaars mag Energiewacht, in samenwerking met Essent,  deelnemers aan de groepsaankoop een persoonlijk aanbod doen. Deelnemers hebben tot en met 12 januari om te beslissen. Als ze het aanbod accepteren, installeert Energiewacht, in samenwerking met Essent, uiterlijk juni 2016 een compleet zonnepanelensysteem.

 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.