Ads Top

DELTA klanten krijgen vanaf 1 januari groene stroom

Vanaf 1 januari 2016 krijgen alle consumenten en zakelijke klanten groene stroom én is DELTA de schoonste grote energieproducent van Nederland. Met deze omschakeling neemt het bedrijf zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. DELTA is er trots op, samen met de klant, zo een bijdrage te leveren in de zorg voor het milieu en een duurzame toekomst.  

Als schoonste grote energieproducent loopt DELTA met een gemiddelde uitstoot over de totale productieportfolio van 100 gram CO2 per kWh (Nederlands gemiddelde is 477 gram CO2 per kWh) voorop in de transitie naar een duurzame energievoorziening. DELTA maakt zich bovendien hard voor het terugdringen van CO2-uitstoot in de sector en heeft zijn kolencentrale inmiddels gesloten. 

Overigens is het bereikte resultaat op de klimaattop in Parijs voor DELTA een bevestiging dat vermindering CO2-uitstoot geen uitstel duldt. Daar draagt DELTA aan bij.   
DELTA verzorgt de omschakeling naar honderd procent groene stroom volledig voor de klant. Klanten van DELTA dragen op deze manier direct bij aan een duurzame toekomst, zonder dat ze daar iets voor hoeven doen.  

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.