Ads Top

Goeie peren voor energiebesparing

Sinds 1 maart is Liander gestart met een nieuw pilot-project om het nog makkelijker te maken om minder energie te gebruiken: Goeie Peer! Met Goeie Peer willen we mensen op een vanzelfsprekende manier tot energiebesparing aanzetten door ze ervoor te belonen. Goeie Peer is een project van Natuur & Milieu, de twee netbeheerders Enexis en Liander en wordt ondersteund door de Nationale Postcode Loterij.
Goeie Peer is een gratis online spaarprogramma waarmee huishoudens met een slimme meter inzicht hebben in hun actuele energieverbruik en worden uitgedaagd om energie te besparen. Want wie bespaart, verdient Spaarperen die ingeruild kunnen worden voor leuke en duurzame producten. Ook biedt Goeie Peer een sociaal platform om prestaties met andere Goeie Peren te vergelijken, vrienden te informeren en tips te delen. De pilot van Goeie Peer loopt van 1 maart tot 1 september 2013. 
In deze pilotfase kunnen klanten van Liander met een slimme meter meedoen aan Goeie Peer. Het eerste half jaar kan alleen deze groep slimme meter gebruikers meedoen met Goeie Peer. Bij deelname wordt deze slimme meter gekoppeld aan het systeem van Goeie Peer.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.