Ads Top

Weer twee elektrische laadpalen op Media Park

Op het Media Park in Hilversum zijn onlangs laadpalen geplaatst. De laadpalen zijn belangrijk voor het Media Park, onder andere omdat Hilversum zó centraal in Nederland ligt en je met de actieradius van de huidige elektrische auto praktisch vanuit ieder punt in Nederland goed het Media Park kunt bereiken.
Deze voorziening voor elektrische auto’s is gerealiseerd in samenwerking met twee organisaties die zich specifiek bezig houden met duurzaamheid en/of speciaal gericht op mobiliteit. The New Motion is van het laatste een goed voorbeeld. The New Motion wil voor iedereen in Nederland en België grenzeloze mobiliteit, in haar schoonste vorm.” The New Motion juicht mobiliteit op basis van hernieuwbare energie toe. Ook bouwt The New Motion aan het love to load netwerk, een netwerk van laders, dat toegankelijk is met een enkele pas. The New Motion voorziet iedereen die elektrisch wil rijden van laadoplossingen zodat er overal veilig en gemakkelijk geladen kan worden”, aldus Francesca Kirby-Petruccio van The New Motion
Naast Media Park Beheer, Gemeente Hilversum en The New Motion heeft Nudge meegewerkt aan de realisatie van deze in totaal acht laadpalen op het Media Park. Nudge  is een organisatie die een duurzame samenleving sneller dichterbij wil brengen op een economisch verantwoorde manier. Nudge is ervan overtuigd dat verduurzaming de optelsom is van vele stappen, klein en groot. Grote verandering is mogelijk als alle partijen (o.a. consumenten, bedrijfsleven, onderwijs) individueel én gezamenlijk streven naar een nieuwe balans tussen economische, ecologische, en sociale belangen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.