Ads Top

Honeywell introduceert Lyric T6: slimme thermostaat voor thuiscomfort

Honeywell introduceert de nieuwe, slimme, programmeerbare thermostaat onder de naam Lyric T6. De Lyric T6 is een uitbreiding op Honeywells portfolio van met internet verbonden thermostaten, naast de bestaande thermostaten evohome Wi-Fi en Round Connected.

Met de Lyric-app bedienen gebruikers de thermostaat namelijk direct via hun iOS- of Android-apparaat, zoals de smartphone of tablet. Met de geïntegreerde geofencing-functie gaat de Lyric T6 automatisch naar de gewenste temperatuurinstelling zodra de laatste persoon van het gezin zich buiten een bepaalde afstand van huis begeeft. Ook signaleert de Lyric T6 wanneer de eerste persoon terugkeert, zodat de temperatuur in huis comfortabel is zodra hij of zij arriveert.

De consument kan zelf bepalen op welke afstand vanaf de woning de geofencing-functie in werking moet treden: van een aantal kilometers rondom het huis tot om de hoek. Hij kan ook kiezen voor een meer traditioneel zevendaags klokprogramma. Deze functies helpen de consument efficiënt om te gaan met energie en geld te besparen. Daarnaast biedt de thermostaat de mogelijkheid meldingen te ontvangen bij extreem hoge of lage temperaturen in de woning.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.