Ads Top

Ook KPN met slimme thermostaat voor thuis

Met de nieuwe dienst KPN SmartLife Comfort biedt KPN een slimme thermostaat om op afstand de verwarming te bedienen voor een comfortabel huis.

Grote voordeel is dat gebruikers met de thermostaat onafhankelijk zijn van energieleverancier. Er kunnen vooraf verwarmingsschema’s worden ingesteld. Via een app op tablet of smartphone heeft de klant controle over het energieverbruik en kan hij de verwarming beheren.

Het pakket bestaat uit een slimme thermostaat, een app om deze te bedienen en een module die een koppeling maakt met de verwarmingsketel. Verder is alleen een internetaansluiting, smartphone of tablet genoeg.

De internetaansluiting hoeft niet van KPN te zijn. Klanten die al KPN SmartLife Veilig hebben, kunnen hier binnenkort de slimme thermostaat aan koppelen. Dat betekent dat als je de deur uitgaat en je het alarm uitschakelt ook direct je thermostaat omlaag gaat.

De slimme thermostaat die KPN aanbiedt, wordt geproduceerd door Plugwise. Het is online te koop voor zes euro per maand in combinatie met een tweejarig contract.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.