Ads Top

Poiesz en Wecycle willen meer energiezuinige lampen recyclen

Poiesz Supermarkten en Wecycle slaan de handen ineen om meer afgedankte energiezuinige lampen in te zamelen. In alle 68 winkels van de supermarktketen staan inleverbakken zodat hun klanten makkelijk en snel afgedankte spaar- en ledlampen kunnen inleveren. Wecycle organiseert in Nederland de verantwoorde inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen.

Piet Smit, algemeen directeur van Poiesz Supermarkten: “Elke winkel is verplicht energiezuinige lampen in te nemen als de klant een soortgelijk nieuw product koopt. Wij gaan een stap verder, omdat we als familiebedrijf van nature denken aan de volgende generaties en daarom duurzaamheid belangrijk vinden. Daarnaast bieden we graag extra service aan onze klanten. Zij kunnen daarom altijd gratis hun oude spaar- en ledlampen inleveren.” 

Wecycle-inleverbakken voor afgedankte kleine elektrische apparaten en/of spaarlampen staan in ruim 3.200 winkels in Nederland, waaronder meer dan 1.000 supermarkten. Alle inleverlocaties staan op wecycle.nl/zoeker.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.