Ads Top

Meetbedrijf van Liander heet nu Kenter

Kenter is per 1 mei 2016 de nieuwe naam van het meetbedrijf van Liander. Daarmee wordt Kenter een zelfstandig onderdeel binnen Alliander.

Kenter geeft ondernemers 24/7 inzicht in hoeveel energie ze waar, wanneer en waarvoor gebruiken. Het bedrijf plaatst meters, levert betrouwbare meetdata en online overzichten met verbruiksanalyses aan grootzakelijke ondernemers. Alle 20.000 klanten hebben hierover reeds bericht gehad.

De markt voor meetdiensten voor grootverbruikers is in beweging, waarbij klanten in toenemende mate vragen om meer flexibiliteit in de dienstverlening, gecombineerd met een gunstig kosten- en serviceniveau. Een zelfstandig meetbedrijf kan daar beter op inspelen.

Vanaf 1 mei worden alle overeenkomsten die het meetbedrijf van Liander met grootzakelijke klanten heeft inclusief alle daaraan verbonden rechten en plichten overgedragen aan Kenter. Aan de overeenkomst zelf, of aan de algemene voorwaarden voor het verrichten van meetdiensten verandert niets. Ook de meters en meetdiensten die klanten afnemen blijven gelijk.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.