Ads Top

Stem op je favoriete duurzame ondernemer

Deze week is de publiekscampagne van de DAM Prijs van start gegaan en kan iedereen stemmen op zijn favoriet. De zes winnaars van de DAM stadsdeelprijzen maken kans op de stedelijke DAM Prijs en de titel 'Meest duurzame MKB-ondernemer van Amsterdam'. Jij bepaalt met jouw stem mede de winnaar.


De DAM Prijs is een prijs voor Amsterdamse MKB-ondernemers met oog voor duurzaamheid. Duurzaam ondernemen betekent in deze verkiezing ondernemen met hart voor mens, milieu en economie (People, Planet en Profit).

De DAM Prijs is een samenwerkingsproject van de zeven Amsterdamse stadsdelen. De Amsterdamse stadsdelen willen met dit project duurzaam ondernemen zichtbaar maken en belonen. De winnaar van de DAM Prijs is de meest duurzame ondernemer van Amsterdam en wint een wisselbokaal, een geldprijs van € 7.000,- een advertentiepakket en de titel 'meest duurzame MKB ondernemer van Amsterdam'. Projectbureau ARC (Amsterdam Reduceert CO2) voert het project namens de stadsdelen uit.

Stem tussen 6 en 26 oktober op je favoriete ondernemer! Op maandag 27 oktober 2014 kiezen jury en publiek in Pakhuis de Zwijger de winnaar van de DAM Prijs 2014. Deze winnaar wordt bepaald op basis van de uitslag van de publieksstemming (40%) en het jury-oordeel (60%).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.