Ads Top

Hoofdkantoor Oilinvest naar Den Haag

Oilinvest (Nederland) B.V. heeft ervoor gekozen om zich te vestigen in het World Trade Center in het Haagse Beatrixkwartier. Het moederbedrijf van onder meer Tamoil en HEM is brandstofleverancier in de Europese olie- en gassector. De Oilinvest Groep raffineert ruwe olie en vermarkt geraffineerde olieproducten in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland.

Het Haagse gemeentebestuur zegt verheugd te zijn over de komst van het hoofdkantoor van Oilinvest (Nederland) B.V. naar Den Haag. Wethouder Karsten Klein (Economie): "Oilinvest is een aanwinst voor de stad en de vestiging van het hoofdkantoor laat zien dat Den Haag een aantrekkelijke vestigingsplaats is voor internationale bedrijven. Bij het aantrekken van nieuwe bedrijven zetten we in op samenwerking met sterke en groeiende economieën. Dat werpt zijn vruchten af: naast de vestiging van bedrijven als APM Terminals, Damco, Q8, Muntajat, heeft weer een internationaal gerenommeerd bedrijf voor onze mooie stad gekozen."

De gemeente Den Haag heeft in het acquisitietraject nauw samengewerkt met de landelijke- en regionale acquisitiebureaus WestHolland Foreign Investment Agency en Netherlands Foreign Investment Agency.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.