Ads Top

Honeywell introduceert Round Connected

Honeywell introduceert Round Connected. De Round, ontstaan uit het klassieke 'gouden rondje' uit 1956, is de meest toegepaste thermostaat in Nederland, waar veel huishoudens al decennia op vertrouwen. Door de app voor smartphone of tablet is hij nu ook te programmeren en zowel vanuit je luie stoel als onderweg te bedienen.

Tot 55 procent van de gemiddelde Nederlandse energierekening bestaat uit verwarmingskosten. Door met Round Connected energiebewuster te stoken, kan een huishouden volgens Honeywell gemiddeld 275 euro per jaar op die energierekening besparen. Via de app zijn namelijk een viertal energiebesparende maatregelen voor verwarming automatisch toe te passen: nachtverlaging, laag bij afwezigheid, een uur eerder lager, een graad lager bij aanwezigheid.

De Round Connected past op elke verwarmingsbron, zoals cv-ketel, stadsverwarming en warmtepomp. De thermostaat wordt geleverd als Aan/Uit of Modulerende thermostaat met internetgateway. Round Connected is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs vanaf 149 euro (incl. btw). De Round Connected is vanaf eind oktober 2014 beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.