Ads Top

Nieuwe directeur voor EMG Nederland

Bjorn Sanders is benoemd tot directeur EMG Nederland. Sanders is een ervaren leidinggevende met brede achtergrond in project-management en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Tot voor kort was hij directeur van het C2C ExpoLAB in Venlo.

Sanders is een bedrijfskundige met brede werkervaring in zowel binnen- als buitenland. Met een sterk cv op het gebied van operationeel management, kwaliteitsmanagement, management van organisaties en optimalisatie van productieketens, werkte hij aan diverse projecten in Europa, Latijns-Amerika, de VS en China. In laatstgenoemd land woonde hij anderhalf jaar voor het opzetten van een fabriek voor medische hulpmiddelen.

EMG is sinds 2004 gevestigd in Hoofddorp. Als lid van onder meer MVO Nederland, de VBDO en EUROSIF, biedt EMG een breed scala aan diensten aan op het gebied van duurzame ontwikkeling en MVO. Deze diensten lopen uiteen van onderzoek, analyse & strategie, tot training, implementatie en rapportage. Zie www.emg-csr.com/nl voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.