Ads Top

Open dag Industriepark Kleefse Waard

Kom op zaterdag 11 oktober naar de Open Dag en Techniekdag op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem. Beleef het industrieel erfgoed, de architectuur en maak kennis met innovatie en duurzaamheid in al hun facetten.

Neem een kijkje op plekken waar je anders nooit kunt komen, zoals bij productdesigners en neem een kijkje hoe industriële processen werken. Rij met een zonnetrein of met een elektrische auto, bekijk spectaculaire demonstraties van de brandweer en bouw je eigen windmolen. Jong en oud kunnen die dag innovatie en techniek ervaren en er actief mee aan de slag op het terrein van IPKW aan de Westervoortsedijk nummer 73. De toegang is gratis.

De Open Dag IPKW/Techniekdag Arnhem richt zich op iedereen (jong en oud) die interesse heeft in duurzame industriële innovaties of die benieuwd is naar wat er achter de poorten van IPKW gebeurt. En op hen, bv. jongeren t/m 16 jaar, die interesse hebben in bèta en techniek.

Het industriepark is zaterdag 11 oktober geopend tussen 11.00 en 17.00 uur. De organisatoren raden bezoekers aan met de fiets te komen, met de fiets mag je het terrein op. Kom je met het OV, stap dan uit bij bushalte Kleefse Waard, tegenover de ingang van het park. Kom je met de auto, dan kun je naast de ingang van het park parkeren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.