Ads Top

Koploperproject Duurzaam Ondernemen van start

Eind september zijn tien Leeuwarder bedrijven in samenwerking met Dzyzzion en A7Westergozone gestart met het Koploperproject Duurzaam Ondernemen voor de gemeente Leeuwarden. Met het Koploperproject wil de gemeente samen met bedrijven, aan de hand van concrete voorbeelden laten zien dat duurzaam ondernemen boeiend en lonend kan zijn.

Bij het Koploperproject worden de bedrijven volledig doorgelicht op duurzaamheid. Nieuwe kansen, verbetermogelijkheden en risico’s worden in kaart gebracht. Vervolgens gaan de bedrijven concreet aan de slag met duurzaam ondernemen en wisselen ze informatie uit met andere Koplopers.

De afgelopen jaren is het Koploperproject uitgegroeid tot een netwerk van duurzame bedrijven en organisaties in Fryslân. Bedrijven en organisaties werken met elkaar samen en geven een positieve impuls aan een gezonde en duurzame economie. In Fryslân zijn er al zo’n 170 Koplopers. Dit aantal zal zich de komende jaren verder uitbreiden met bedrijven en organisaties uit Leeuwarden. Het Koploperproject wordt ondersteund door de provincie Fryslân en gemeente Leeuwarden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.