Ads Top

Leeuwarden loopt warm voor zonne-energie

Onlangs vond in Leeuwarden de bijeenkomst ‘Ik wil Watt op mijn dak!’ plaats in wijkcentrum de Froskenburch te Aldlân. Samen met bedrijven en onafhankelijke adviseurs uit de regio organiseerde de gemeente Leeuwarden een middag vol informatie over de kansen van zonnepanelen en zonne-energie bij inwoners thuis
Door het grote aantal aanbieders en de vele mogelijkheden is het voor huiseigenaren vaak lastig om de juiste keuzes te maken. Met het energieloket ‘Slim wonen in Leeuwarden’, de energiecafés en het evenement ‘Ik wil Watt op mijn dak!’  assisteert de gemeente Leeuwarden haar inwoners bij hun keuzes.
Het is juist nu het moment om te investeren in zonne-energie. Zo kunnen inwoners van de gemeente Leeuwarden nu nog profiteren van een maximale subsidie van €650,- op zonnepanelen en een verlaagd BTW-tarief van maar 6% voor de installatie. Daarnaast biedt de gemeente Leeuwarden onder bepaalde voorwaarden de mogelijkheid tot het aanvragen van een aantrekkelijke duurzaamheidslening. Ook kunnen inwoners kiezen voor een energiebesparingscan aan huis voor slechts € 25,- in plaats van € 75,-.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.