Ads Top

Welkom Energie mag geen energie meer verkopen, klanten naar Eneco

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) trekt de vergunning van Welkom Energie voor het leveren van elektriciteit en gas aan consumenten en kleinverbruikers in. Ditomdat Welkom Energie onder andere door de hoge energieprijzen in de problemen is gekomen en bij de ACM heeft aangegeven niet meer aan de vergunningsvoorwaarden te kunnen voldoen. 

Alle klanten van Welkom Energie worden overgenomen door Eneco. Consumenten hoeven niet bang te zijn dat zij geen stroom of gas meer ontvangen.
 
Het intrekken van de leveringsvergunning betekent dat Welkom Energie vanaf 1 november 2021 geen gas en elektriciteit meer mag leveren aan haar ca. 90.000 klanten en dat alle bestaande contracten en voorwaarden worden beëindigd. Klanten van Welkom Energie krijgen deze week bericht van Eneco. 

Voor klanten geldt nu tot 1 december 2021 een overgangsperiode waarin zijn hun contract even niet kunnen stoppen of opzeggen. Daarna staat het klanten vrij om klant te blijven bij Eneco of alsnog over te stappen naar een andere leverancier.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.