Ads Top

Nieuwe boiler van Panasonic produceert 'gratis warm water'

Panasonic introduceert de PRO-HT Tank, een nieuwe serie boilers voor commerciële toepassingen. De reeks bestaat onder andere uit de PRO-HT Tank DHW met warmteterugwinsysteem. Deze boiler kan in combinatie met ECOi 3-pijps units zonder booster warm water produceren. Daarnaast is er een model beschikbaar dat naast warm water ook koud water kan produceren.

De PRO-HT Tank DHW is beschikbaar in drie capaciteiten: 200, 500 en 1.000 liter (PAW-VP200/500/1000LDHW). Het 1.000 liter model beschikt over een warmteterugwinsysteem dat helpt bij het terugdringen van de operationele kosten en het energieverbruik. In combinatie met ECOi 3-pijps units kan deze boiler gratis warm water met een temperatuur van maximaal 65˚C produceren.

Het warmteterugwinsysteem is volgens Panasonic slim vormgegeven om kostenbesparingen te realiseren voor commerciële gebruikers. Zo zijn het inlaat- en uitlaatkanaal slechts 0,1mm van elkaar gescheiden, wat helpt warmteverlies tot een minimum te beperken. Indien R32 PACi of ECOi 2-pijps units worden verbonden met de boiler, kan warm water met een temperatuur van maximaal 75˚C worden geproduceerd met energie-efficiëntieklasse A+.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.