Ads Top

June Energy lanceert gratis besparingsmodel voor energieconsumenten

Belgische consumenten kunnen gratis besparen op energie met June Energy. Ze kunnen een paar keer per jaar intekenen op een June Deal, waarbij ze op basis van hun verbruiksprofiel een groen energie-aanbod onder de marktprijs krijgen.

Daarnaast kunnen ook kmo’s voortaan beroep doen op June Energy om hun energieverbruik te monitoren en automatisch over te stappen naar de meest voordelige leverancier.

De technologie van June Energy meet niet alleen continu je energieverbruik, ze zorgt er ook voor dat je automatisch overstapt naar de meest voordelige leverancier. Niet één keer per jaar, maar telkens wanneer een overstap je factuur doet dalen.

Met de June Deal lanceert de Antwerpse scale-up naast dat betalende model (6 euro per maand) nu ook een gratis model. Gemiddeld elke zes maanden krijg je op basis van je persoonlijke verbruiksprofiel een groen aanbod van één energieleverancier. Dat ligt onder het marktgemiddelde en levert je gegarandeerd een besparing op.

De algoritmes vergelijken de prijzen van de June Deal voortdurend met het overige marktaanbod. Beslist de energieleverancier na de afgesproken periode om zijn prijzen toch op te trekken, dan onderhandelt June Energy een nieuwe, meer voordelige deal met een andere energieleverancier. June Energy regelt de overstap automatisch, meedoen met een June Deal brengt dus geen administratieve rompslomp met zich mee voor de eindgebruiker.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.