Ads Top

Shell start proef met bezorgservice voor brandstoffen

Shell start een nieuwe bezorgdienst voor brandstoffen. Shell TapUp maakt het mogelijk om via een speciale app brandstof te bestellen, waarna een elektrisch aangedreven voertuig de brandstof op de gewenste locatie komt afleveren.

‘De behoeften van onze klanten veranderen voortdurend en natuurlijk willen wij hen hierin zo goed mogelijk voorzien: kwaliteit en gemak staan hierbij centraal’, vertelt Machteld de Haan, General Manager Shell Retail Benelux & France. ‘Met Shell TapUp zetten we nu een volgende stap in deze ontwikkeling en willen we nog beter inspelen op de behoefte van onze klanten.’

Shell TapUp start als een pilot in vier Rotterdamse wijken: Overschie, Hillegersberg Zuid, Park Zestienhoven en Terbregge. Automobilisten in deze wijken kunnen via de speciale app Shell FuelSave Euro 95 en Shell FuelSave Diesel bestellen. Daarnaast levert Shell TapUp brandstof aan medewerkers met kantoor in de Van Nelle fabriek.

Voor de levering is er een compact, elektrisch aangedreven voertuig ontwikkeld, dat voldoende brandstof mee kan nemen voor een tiental auto’s. Het voertuig voldoet aan alle veiligheidsvoorwaarden, medewerkers van Shell TapUp zijn uitgebreid getraind en er zijn specifieke instructies opgesteld die de veiligheid moeten garanderen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.