Ads Top

Fastned opent inschrijving obligaties

Na een uitgifte van obligaties in december vorig jaar start Fastned vandaag de uitgifte van een nieuwe serie obligaties. Hiermee gaat Fastned de uitbreiding van haar netwerk van snellaadstations in Nederland en omringende landen financieren. De obligaties keren 6 procent rente per jaar uit en hebben een looptijd van vijf jaar. Het biedt investeerders de kans om te beleggen in duurzame infrastructuur in de snel groeiende markt van elektrisch rijden. Deelname is mogelijk vanaf 1000 euro.

Fastned bouwt aan een Europees netwerk van snellaadstations en heeft inmiddels 63 stations operationeel. De afzet en omzet van het laadbedrijf groeien al twee jaar met ongeveer 10% maand-op-maand; vele malen sneller dan de markt. De opgedane ervaring in Nederland legt een goede basis voor Europese expansie.

Vorige maand maakte Fastned bekend dat ze de eerste 14 locaties in Duitsland heeft verworven. Daarnaast tekende Fastned een overeenkomst met Transport for Londen (TfL) voor de realisatie van snellaadstations in en rondom Londen. Tevens zag het laadbedrijf in maart de eerste stations het (operationeel) break-even punt passeren

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.