Ads Top

Inschrijving Greenchoice Energieprijs geopend

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je aan te melden voor de Greenchoice Energieprijs. Iedere particulier, organisatie of start-up met een creatief, onderscheidend idee om de overgang naar 100% groene energie in Nederland te versnellen, komt voor de Energieprijs in aanmerking. Aanmelden kan tot 15 juni op www.duurzamedinsdag.nl. De winnaar van de Greenchoice Energieprijs wint ten minste 1.000 euro.

De Greenchoice Energieprijs wordt uitgereikt op Duurzame Dinsdag; een initiatief van IVN, Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid in samenwerking met een aantal partnerorganisaties. Duurzame Dinsdag is de eerste dinsdag van september. Op deze dag krijgen duurzame ideeën en initiatieven een podium in politiek Den Haag. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen, zoals de Greenchoice Energieprijs, en de mogelijkheid om het idee of initiatief een extra impuls te geven.

Vorig jaar ging de Greenchoice Energieprijs naar Roebyem Anders met ‘De schooldakrevolutie’. De schooldakrevolutie wil dat in 2020 minimaal 50% van geschikte lege schooldaken zijn voorzien van zonnepanelen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.