Ads Top

'Volkswagen moet zijn verantwoorde­lijkheid nemen'

Consumenten met een Volkswagen zijn nog steeds in het ongewisse over de mogelijke gevolgen die de 'dieselgate' voor hen heeft. Europese consumentenorganisaties vinden dat onaanvaardbaar en roepen Volkswagen op om eindelijk zijn verantwoordelijkheid te nemen en duidelijkheid te verschaffen.

Bart Combée, directeur Consumentenbond: 'Als Volkswagen schade heeft veroorzaakt, dan moet het bedrijf op de blaren zitten. Het probleem is echter dat er nog zoveel onbeantwoorde vragen zijn, dat het maar niet duidelijk wordt wat de schade is. Recente berichten over dat Volkswagen Europese autobezitters niet zou compenseren, maken openheid nog urgenter.'

Het is onduidelijk of er in alle landen een verplichte terugroepactie komt. Ook  is nog steeds niet bekend welke aanpassingen noodzakelijk zijn bij welke (type) auto's en wat dat voor gevolgen heeft voor de prestaties, de uitstoot van schadelijke stoffen en het verbruik van die auto.

De Consumentenbond trekt in 'dieselgate' samen op met 39 Europese zusterorganisaties, onder de paraplu BEUC, om zo een sterke vuist te maken tegen de internationale autobranche in het algemeen en Volkswagen in het bijzonder.

1 opmerking:

  1. Ja, ik ben het er ook mee eens dat Volkswagen de verantwoordelijkheid moet nemen, want ik heb bijvoorbeeld zoveel geleden vanwege dit ongeluk met diesel! Gelukkig vond ik opeens deze geweldige service in de http://bit.ly/2mb06pu op internet die mij de beste auto-onderdelen gaf voor mijn auto en de jongens die het heel goed hebben gerepareerd. Dus als je hetzelfde probleem hebt als ik, zou je het ook moeten proberen, ik beloof dat je er geen spijt van zult krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.