Ads Top

Nuon helpt klanten met nieuwe online ThermostaatCheck

Nuon gaat consumenten die op zoek zijn naar een geschikte thermostaat helpen met een online thermostaatcheck. Met de online ThermostaatCheck weet je binnen twee minuten welk type thermostaat het beste bij je past en krijg je persoonlijke tips waar je bij de aanschaf van een specifiek model op moet letten.

Vragen als:” Wat is de gezinssituatie? Hoe wordt je huis nu verwarmd? Hoe oud is je CV-ketel? Heb je ook een openhaard? of Wat zijn je voorkeuren”, spelen allemaal een rol bij de keuze wat voor jou de best passende thermostaat kan zijn. Er is een groot aanbod aan handbediende, klok- en slimme thermostaten, en niet iedere thermostaat is voor elke verwarming of thuissituatie geschikt. “Ook al zijn bijvoorbeeld slimme thermostaten nog zo slim, ze hoeven niet altijd tot extra energiebesparing te leiden als er al een goede klokthermostaat hangt”, aldus Tom Oostdijk, Markt Manager bij Nuon. “Sommige thermostaten kunnen er zelfs voor zorgen dat je verbruik stijgt, als deze niet goed bij je ketel passen. Daarom komt Nuon nu met een online ThermostaatCheck”.

Omdat sommige klanten ook meteen een thermostaat willen aanschaffen, is Nuon een samenwerking gestart met webwinkel Coolblue. Coolblue biedt met de gespecialiseerde webwinkel thermostaatstore.nl een groot en compleet assortiment thermostaten. Klanten van Nuon kunnen met korting kiezen uit een selectie slimme thermostaten. Het is via thermostaatstore.nl ook mogelijk om de thermostaat te laten installeren door een installateur van verwarmingsbedrijf Feenstra, dochtermaatschappij van Nuon.

Op de vraag: ”Wat mogen wij voor u veranderen?”, antwoorden veel van onze klanten: “Help mij om mijn energierekening te verlagen”. Daarom geeft Nuon advies over energiebesparing en bieden we verschillende handige services die besparing mogelijk maken. Dat is goed voor het milieu en hiermee helpen we onze klanten om op energiekosten te besparen. Een goed passende thermostaat is een handig en effectief hulpmiddel waarmee flink op gasverbruik kan worden bespaard. Zo kan een gemiddeld huishouden met een slimme thermostaat tot €130 per jaar besparen op gas voor verwarming.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.