Ads Top

Nieuwe campagne van Essent Zakelijk

Essent is de campagne ‘Energie die geen energie kost’ gestart. Met de campagne maakt Essent Zakelijk het MKB duidelijk dat ondernemers altijd een beroep kunnen doen op Team Zakelijk, de energiespecialisten van Essent Zakelijk, om al hun energievraagstukken uit handen te nemen en op te lossen.

In tegenstelling tot wat gangbaar is in de markt, biedt Essent Zakelijk haar klanten toegang tot een team van specialisten dat hen volledig ontzorgt op hun energievraagstukken. Of het nu gaat om het proactief aanbieden van scherpe energiedeals, of het leveren van adviezen en oplossingen. De specialisten van Essent Zakelijk werken nauw samen om vanuit actuele kennis en inzichten de klant te bedienen.

Wouter van Rhoon, directeur Essent Zakelijk: “Wij hebben een heldere ambitie. We willen namelijk energie leveren die de klant geen energie kost. Want dat is wat onze klant belangrijk vindt. We hebben goed naar onze klanten geluisterd en hen gevraagd naar wat zij zoeken in een zakelijke energieleverancier. Daaruit kwamen drie uitgangspunten naar voren: het kunnen bouwen van een relatie met hun energieleverancier, een hoog service niveau en prijszekerheid. Essent Zakelijk gaat die behoefte voor hen invullen met al haar medewerkers: Team Zakelijk.”

Tot medio december is Essent Zakelijk met haar campagne aanwezig op de radio, online en op billboards. Primaire doelstelling van de campagne is de merkbekendheid en merkvoorkeur van Essent Zakelijk te verhogen. Met de campagne richt Essent Zakelijk zich in eerste instantie op het MKB en secundair op de groot-zakelijke markt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.