Ads Top

Decos bevordert elektrisch rijden met gratis proefritjes

Om mensen zelf het elektrisch rijden te laten ervaren, organiseert Natuur & Milieu op zaterdag 19 september de Instapdag. Mensen kunnen proefritten maken met elektrische auto’s van buurtbewoners die speciaal voor die dag hun  wagen ter beschikking stellen. Decos, het innovatiehuis voor digitalisering, is erg enthousiast over het initiatief en verschillende medewerkers doen mee. Tijdens de instapdag is het mogelijk om tussen 11:00 en 15:00 in de elektrische auto’s van verschillende Decos-medewerkers testritten te maken.

Bezoekers kunnen tijdens de instapdag bij Decos kiezen uit drie verschillende elektrische auto’s. Je kan vrijblijvend komen voor een ritje, maar het is verstandig om te reserveren op de website van de instapdag. Hieronder staan links naar de digitale showrooms van de verschillende Decos-medewerkers.

“Toen ik voor het eerst in een elektrische auto reed, was ik onder de indruk van de prestaties van de auto en de afwezigheid van motorgeluiden. Het was voor mij een stimulans om een elektrische wagen aan te schaffen en ik geloof dat dat voor anderen ook zo is. Ik vind de instapdag dan ook een erg goed initiatief en stel mijn auto graag ter beschikking,” aldus Gert-Jaap Glasbergen, softwarearchitect voor Minute bij Decos en een enthousiasteling wat betreft elektrisch rijden.

“Onze wereld verandert in hoog tempo als gevolg van allerlei technische ontwikkelingen. Decos is erg enthousiast over die technologiegedreven toekomst en we spelen graag een voortrekkersrol. Dat doen we met allerlei projecten, bijvoorbeeld op het gebied van robotica, maar ook door ons enthousiasme over innovatieve technologie uit te dragen. Elektrisch autorijden heeft de toekomst en de overgang naar duurzame auto’s kan wat ons betreft niet snel genoeg gaan,” aldus Roel Noort, hoofd van de innovatiedivisie van Decos.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.