Ads Top

ExxonMobil introduceert verbeterde benzine en Synergy in Nederland

Alle Esso-tankstations in Nederland voeren een verbeterde benzine met meer additief die helpt om afzettingen uit de motor te verwijderen waardoor de auto beter en zuiniger rijdt. Bovendien krijgen de Esso-tankstations in Nederland, als een van de eerste ter wereld, een nieuwe ‘look’.

Als onderdeel van de upgrade krijgen de brandstoffen van Esso een nieuwe naam. Euro heet nu Synergy Euro, Energy Supreme Ongelood 95 is voortaan Synergy Supreme+ Ongelood 95, Energy Supreme Ongelood 98 heet nu Synergy Supreme+ Ongelood 98. Diesel heet nu Synergy Diesel en de nieuwe naam voor Energy Supreme Diesel is Synergy Supreme+ Diesel.

De nieuwe Synergy-uitstraling wordt geïntrodeerd als onderdeel van ExxonMobil’s voortdurende inspanningen om klanten een betere ervaring op Esso-tankstations te bieden, in samenwerking met zijn merkverdelers. De nieuwe branding upgrade bevat veel innovatieve design-elementen om de aangeboden brandstoffen consistenter en effectiever naar de klant te communiceren.

Hoewel de hoeveelheid zuiverende toevoegingen (additief) in Esso’s Synergy diesel niet is veranderd, bewezen recente tests op normale personenwagens dat het gebruik van Synergy diesel van Esso het brandstofgebruik met gemiddeld met 1,8 procent hielp verbeteren.

Deze recentste introductie is een voorbeeld van ExxonMobil’s marketing-innovaties om klanten beter van dienst te zijn. ExxonMobil zal Synergy ook op andere markten in de wereld uitrollen, onder andere in België en Luxemburg.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.